Hoppa till innehåll

Vivus

Vivus recension

vivus

Besök Vivus

Vivus är en av de långivarna som ger det högsta räntefria lånet som finns på marknaden och de har även en av de bästa räntorna för återkommande kunder vilket gör att Vivus är en av de bättre långivarna som finns på marknaden.

Oavsett vad du vill låna till så spelar det ingen roll för långivaren utan du väljer själv vad du ska använda pengarna till och med möjligheten att låna upp till 6000 kr utan någon räntekostnad så är Vivus första valet för att ta ett smslån gratis.

 

Smslångratis.coms översikt över Vivus

Smslångratis.com anser att Vivus är en av de absolut bästa långivarna som finns på marknaden idag och är ett klart val om man vill ta ett räntefritt smslån där man faktiskt också har möjligheten att få in pengarna på kontot samma dag.

Redan från första gången du lånar pengar hos Vivus låna mer än vad många andra långivare erbjuder ens till sina återkommande kunder. Vivus ger även sina kunder möjligheten att för en mindre summa förlänga lånet med upp till 30 dagar vilket gör att skulle något oväntat hända så har du möjligheten att skjuta upp betalningen till nästa månad.  Allt detta ligger verkligen till Vivus fördel.

Förstagångskund

Hos Vivus kan du ta ett lån upp till 6000 kr första gången du ansöker om ett lån och så länge som du uppfyller villkoren för att få låna hos Vivus så har du pengarna på kontot samma dag.

Om du ansöker under helgen så har du pengarna på kontot inom 15 minuter om du använder Nordea eller Handelsbanken medans för andra banker så kommer pengarna in på kontot nästkommande vardag.

 

 

Krav för att få låna pengar

  • Du måste minst vara 18 år gammal
  • Du måste vara svensk medborgare
  • Du måste ha ett svenskt mobilnummer
  • Du måste ha ett svenskt bankkonto
  • Genomgår sedvanlig kreditprövning

 

Återkommande kunder

För återkommande kunder så finns det en möjlighet att låna upp till 20 000 kr under 30 dagar men då måste du ha tagit mer än ett lån tidigare.

Andra gången du tar ett lån kan du låna upp till 9000 kr och den tredje gången upp till 16 000 kr vilket gör att Vivus är en långivare som ger dig möjligheten att snabbt ta ett lån på rätt så stora belopp.

 

Utbetalningsrutiner hos Vivus

För Nordea och Handelsbanken så har du alltid pengarna på kontot inom 15 minuter om låneansökan skickats in under öppettiderna annars nästkommande dag. Övriga banker så kommer pengarna in på kontot samma dag om låneansökan kom in före kl 13:00 annars kommer pengarna in nästkommande vardag.

Så behöver du pengarna samma dag och har Nordea eller Handelsbanken så är Vivus en långivare som verkligen passar dig.

 

 

Att tänka på innan du ansöker om ett lån

Se till att du uppfyller Vivus krav på dig som låntagare och att du ansöker under öppettiderna då lånet annars kommer att behandlas nästa dag.

Öppettider

Vivus öppettider är följande:

Måndag – fredag: 08:00 – 21:00

Lördag – söndag: 10:00 – 18:00