Hoppa till innehåll

Viaconto

Viaconto recension

viaconto

Besök Viaconto

Viaconto är en långivare som likt de övriga ger sina nya kunder en möjlighet att låna mellan 500 och 1000 kr helt räntefritt. Utöver sina räntefria lån har de lån upp till 10 000 kr för dig som låntagare.

Viaconto har nästan varit med från starten av Smslån i Sverige och är en av de långivarna som alltid försöker hålla sina kunder nöjda och därför har dem dessutom en utmärkt kundservice.

Kundservicen är väldigt bra hos Viaconto men tyvärr erbjuder Viaconto sämre öppettider än många andra långivare och har helt stängt på söndagar till skillnad mot många andra.

Smslångratis.coms översikt över Viaconto

Smslångratis.com anser att Viaconto är en bra långivare för dig som inte behöver låna så mycket pengar räntefritt då de enbart lånar ut upp till 1000 kr utan ränta. Men du som återkommande kund kan låna upp till 10 000 kr under max 90 dagar till en rätt förmånlig ränta.

Viaconto är en bra långivare som utan några problem gör det möjligt för dig som låntagare att snabbt och enkelt få ett lån på dina villkor.

 

Förstagångskund

Första gångs kunder hos Viaconto har en möjlighet att låna antingen 500 eller 1000 kr under 30 dagar helt räntefritt och pengarna finns på ditt konto relativt fort beroende på vilken bank du som låntagare använder.  För dig som absolut behöver låna ett större belopp än 1000 kr kan vända dig till några av de andra långivarna vi har på hemsidan för att få ett större räntefritt lån.

 

 

Krav för att få låna pengar

  • Du måste minst vara 18 år gammal
  • Folkbokförd i Sverige
  • Inga betalningsanmärkningar
  • Ha en deklarerad inkomst
  • Genomgå sedvanlig kreditprövning

 

Återkommande kunder

Beroende på hur mycket du lånade första gången och vilken kreditgräns du fick av Viaconto så kan du efter att ha betalat tillbaka det första lånet få en högre kreditgräns om du skött betalningen i tid.

Tyvärr erbjuder inte Viaconto några räntefria lån till sina återkommande kunder.

Utbetalningsrutiner hos Viaconto

Har du Nordea har du pengarna direkt eller efter 15 minuter från det att du mottagit en bekräftelse.

Övriga banker krävs det att du fått din bekräftelse för 13:30 för att pengarna ska finnas på kontot samma dag och om du ansöker under en helg kommer pengarna som tidigast nästkommande helgfria vardag.

 

Att tänka på innan du ansöker om ett lån

Se till att du uppfyller Viacontos krav på dig som låntagare och att du ansöker under öppettiderna då lånet annars kommer att behandlas nästa dag.

Öppettider

Viacontos öppettider är följande:

Måndag – fredag: 08:30 – 20:00

Lördag: 10:00 – 16:00

Söndag: Stängt