Hoppa till innehåll

Strandia Finans

Strandia Finans recension

strandia

Besök Strandia Finans

 

Strandia Finans som tillhör samma koncern som Kundfinans och har under en lång tid erbjudit sina kunder smslån och har även sedan starten erbjudit sina nya kunder räntefria smslån.  Eftersom de tillhör samma koncern som Kundfinans så är det ett stabilt och bra smslån företag.

 

Smslångratis.coms översikt över Strandia Finans

Smslångratis.com anser att Strandia Finans är en långivare som förmedlar kvalitets smslån till sina kunder med låga räntor och lång återbetalningstid jämfört med flera andra långivare.  Strandia finans gör det möjligt att ta upp till 10 000 kr under max tre månader.

 

Förstagångskund

Strandia Finans erbjuder sina nya kunder ett smslån räntefritt på 500 kr.

Medlem i S.K.E.F

Strandia Finans tillhör inte S.K.E. F som står för Svenska konsumentkreditföretagen Ekonomisk förening och sätter upp vissa regler för de som vill bli medlemmar.

Krav för att få låna pengar

  • Du måste minst vara 18 år gammal
  • E-postadress
  • Svenskt bankkonto
  • Genomgå sedvanlig kreditkoll
  • Minst 100 000 kr i inkomst

 

Återkommande kunder

Strandia Finans erbjuder enbart räntefria smslån till sina nya kunder och har inga speciella erbjudanden för återkommande kunder.

Utbetalningsrutiner hos Strandia Finans

Strandia Finans gör direktutbetalningar till Nordea och Handelsbanken. Övriga banker kan ta det ta upp till nästkommande helgfria vardag innan pengarna kommer in på kontot. Får man ansökan godkänd före 13:30 har man oftast pengarna på kontot samma dag.

Att tänka på innan du ansöker om ett lån

Se till att du uppfyller Strandia Finans krav på dig som låntagare och att du ansöker under öppettiderna då lånet annars kommer att behandlas nästa dag.

Öppettider

Strandia Finans öppettider är följande:

Måndag – fredag: 08:00 – 18:00

Lördag: Stängt

Söndag:Stängt