Hoppa till innehåll

Smslån med betalningsanmärkning

Vi på Smslångratis.com vill att våra användare ska kunna hitta all den informationen de behöver utan att själva behöva läsa på om de olika långivarna. Därför har vi samlat all information om långivare som förser sina kunder med ett smslån gratis.

Därför vill vi även att våra användare också ska kunna hitta vilka av dessa långivare som erbjuder ett smslån med betalningsanmärkning helt räntefritt första gången som en låntagare tar ett lån. Dessa finner ni i listan nedanför.

Smslån med betalningsanmärkning helt räntefritt

De långivare som vi har i listan ovanför erbjuder ett smslån med betalningsanmärkning helt räntefritt första gången som en av deras kunder ansöker om ett smslån. Så om man alltid vill ha möjligheten att låna räntefritt så kan man använda sig av våran lista som finns på Sms lån gratis. Man kan även använda sig av listan som finns ovanför där det också inkluderar om långivaren erbjuder smslån med betalningsanmärkning.

Om man är osäker på vad som menar med ett smslån med betalningsanmärkning så är det i korthet en långivare som erbjuder deras låntagare ett smslån trots att låntagaren har en betalningsanmärkning. En del långivare accepterar att låntagaren har fler än en medans en del enbart accepterar att man har en sådan. Något som däremot alla långivare har som krav för att erbjuda ett smslån med betalningsanmärkning är att låntagaren inte har någon skuld hos Kronofogdemyndigheten.

Krav för att få ett smslån med betalningsanmärkning beviljat

Varje långivare har egna krav som kan skilja sig från de generella kraven vi på Smslångratis.com har listat ovanför. Framförallt är det olika krav på vilken inkomst man måste ha för att få ett smslån beviljat och beroende på vilket belopp man behöver låna.

Vanliga frågor och svar kring smslån med betalningsanmärkning

F: Hur gammal måste jag vara för att få ett smslån beviljat?

S: Lägst 18 år gammal men vissa långivare kräver att låntagaren är över 20 år.

F: Är man garanterad ett lån från de här långivarna som finns i listan?

S: Nej, varje långivare gör en individuell prövning för att se om låntagaren har möjligheten att betala tillbaka lånet de ansökt om.

F: Tar långivaren en kreditupplysning?

S: Långivare i Sverige måste enligt lag ta en kreditupplysning och göra en kreditprövning innan de kan bevilja ett lån.

F: Kan man få ett smslån beviljat utan någon inkomst?

S: Vissa långivare erbjuder den möjligheten men inte alla.

F: Jag har en skuld hos Kronofogdemyndigheten, kan jag få ett smslån beviljat?

S: Ingen långivare tillåter vid skrivande stund att en låntagare har en skuld hos Kronofogdemyndigheten.