Hoppa till innehåll

Smslån Gratis – Hur man alltid får räntefria lån

Smslån gratis eller Räntefria Smslån

Eftersom ni besöker sidan smslångratis.com så är det troligt att ni letar efter ett smslån utan någon lånekostnad. Därför tänkte vi med det här blogginlägget göra det möjligt för er besökare att hitta långivare där ni kan låna utan någon kostnad utöver beloppet som lånats.

Det finns vid skrivande stund flera långivare som erbjuder sina låntagare smslån gratis eller där man helt enkelt inte betalar någon ränta eller några avgifter alls så att du som låntagare kan låna de pengarna du behöver utan att det ska behöva kosta skjortan.

Det finns några smslån företag som erbjuder räntefria smslån även åt sina återkommande kunder men den långivaren som vi rekommenderar mest är Ferratum. Låntagare kan alltid låna räntefritt under 30 dagar med Ferratum oavsett hur stort lånet är. Det är det absolut enklaste och billigaste sättet att låna pengar på idag.

 

Något som väldigt få känner till om smslån och övriga lån!

Det finns dock en hemlighet som inte alla känner till och som vi kommer att avslöja och som gör att du alltid kan låna räntefritt även om det inte alltid uppskattas av alla långivare.

Det här är ett knep som kan användas hos alla långivare då det faktiskt är en lag men däremot kommer inte långivare att uppskatta om det missbrukas och om den används för ofta kommer det leda till att låntagaren inte kommer bli beviljad lån i framtiden.

Konsumentkreditlagen

Det är nämligen så att i 21 § – 25§ i Kreditköpslagen finns reglerat att en låntagare har rätten att ångra sitt lån inom 14 dagar från det att låntagaren ingått avtalet. Pengarna ska då finnas på långivarens konto absolut senast inom 30 dagar från det att låntagaren skickade ett meddelande till långivaren om att denna vill utnyttja sin ångerrätt.

Detta gäller för alla former av lån och krediter men ska inte missbrukas då det enbart kommer leda till att långivarna inte vill låna ut pengar till låntagaren. Det bästa är att använda sig av Ferratum som alltid ger sina låntagare ett räntefritt lån om lånet återbetalas inom 30 dagar.

Andra långivare som erbjuder räntefria smslån

Det finns gott om långivare vid skrivande stund som erbjuder sina nya låntagare räntefria smslån och ni hittar listan över dessa på vår startsida.

 

Läs mer om konsumentkreditslagen hos Riksdagen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *