Hoppa till innehåll

Ny information på Smslångratis.com

Smslångratis.com har funnits under en längre tid och den första varianten av sidan uppkom redan under 2013. Tyvärr måste vi på Smslångratis.com erkänna att vi inte har försett våra besökare med den informationen som efterfrågats. Något som vi nu rättar till med de två sektionerna om smslån med betalningsanmärkning och smslån utan uc.

Klicka på länkarna nedanför för att besöka sidorna:

Smslån med betalningsanmärkning

Smslån utan UC

För genom åren så har vi inte tänkt på att våra besökare faktiskt kunnat vara intresserade av att läsa om vilka långivare som accepterar betalningsanmärkningar och inte heller använder sig av UC. Även om det inte är vårt främsta mål då detta är att hjälpa våra besökare hitta information om smslån gratis så är det ett viktigt delmål att förse våra besökare med korrekt och hjälpsam information. Något vi som sagt inte har gjort då vi inte haft den här informationen tidigare.

Vad gör Smslångratis.com för att förbättra sin tjänst?

Vi arbetar ständigt för att hitta nya långivare som erbjuder sina låntagare ett helt räntefritt smslån. Det är också det arbetet som vi kommer att arbete mer med för att verkligen förbättra tjänsten för våra besökare. Då detta är sidans främsta syfte.

Om man känner att man vill komma i kontakt med oss på Smslångratis.com för att berätta något eller fråga om något så kan man använda sig av kontaktformuläret som finns på startsidan. Vi försöker att svara på alla frågor eller funderingar vi får in inom 24 timmar.

Detta gäller dygnet runt och alla dagar i veckan. Ställer ni en fråga så kommer vi att besvara den inom 24 timmar. För vi vill verkligen att våra besökare ska kunna hitta ett räntefritt smslån eller ett smslån gratis utan några problem.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *