Hoppa till innehåll

Mobillån

Mobillån recension

mobillan

Besök Mobillån
 

Mobillån drivs av S & A Sverige AB och var ett av de första mobillånen som fanns på den svenska marknaden och har sedan dess fortsatt förse sina kunder med bra och billiga smslån.

De erbjuder sina låntagare lån på mellan 1000 kr och 25 000 kr och har ändrat så att återbetalningstiden nu är 61 dagar istället för 30 dagar som de hade tidigare.  Den maximala återbetalningstiden som mobillån erbjuder sina låntagare är 360 dagar.

Smslångratis.coms översikt över Mobillån

Smslångratis.com anser att Mobillån är en av de äldsta smslån givarna som finns i Sverige och har sedan starten under det första decenniet under 2000-talet stadigt blivit billigare och bättre. Eftersom mobillån har funnits så pass länge så är det en trovärdig långivare.

Förstagångskund

Mobillån erbjuder inte längre sina nya kunder gratis smslån utöver de 14 dagar som gäller för alla smslån företag.

Medlem i S.K.E.F

Mobillån tillhör S.K.E. F som står för Svenska konsumentkreditföretagen Ekonomisk förening och sätter upp vissa regler för de som vill bli medlemmar.

Krav för att få låna pengar

  • Du måste minst vara 20 år gammal
  • Folkbokförd i Sverige
  • Svenskt bankkonto
  • Inga betalningsanmärkningar
  • Minst 150 000 kr i årsinkomst

 

Återkommande kunder

Mobillån erbjuder inget speciellt till sina återkommande kunder.

Utbetalningsrutiner hos Mobillån

Mobillån gör direktutbetalningar till Nordea och du som låntagare har pengarna på kontot samma dag om lånet inkommit till Mobillån före 13:30. Kundtjänsten är stängd under helgerna så därför sker inga utbetalningar under helgerna.

Att tänka på innan du ansöker om ett lån

Se till att du uppfyller Mobillåns krav på dig som låntagare och att du ansöker under öppettiderna då lånet annars kommer att behandlas nästa dag.

Öppettider

Mobillåns öppettider är följande:

Måndag – fredag: 08:00 – 18:00

Lördag: Stängt

Söndag: Stängt