Hoppa till innehåll

Meddelandelån

Meddelandelån recension

meddelandelån

Besök Meddelandelån

Meddelandelån som funnits i Sverige sedan 2006 är en av de bästa långivarna och erbjuder sina låntagare lån på mellan 500 och 10 000 kr men tyvärr erbjuder de enbart lån på 500 kr helt räntefritt.

Deras vanliga räntor är fortfarande låga jämfört med många andra men om du hellre vill ha ett större räntefritt lån så finns det flera andra långivare som erbjuder högre belopp.

Kundservicen på Meddelandelån är väldigt bra med generösa öppettider och har på vardagar en av de längsta öppettiderna av långivare här på Smslångratis.com

 

Smslångratis.coms översikt över Meddelandelån

Smslångratis.com anser att Meddelandelån som är en av de äldre långivarna på den svenska marknaden inom smslån är en väldigt bra långivare och de erbjuder sina låntagare att låna upp till 10 000 kr.  De accepterar inte betalningsanmärkningar men har fortfarande låga räntor för sina låntagare.

Meddelandelån tar inte UC utan använder sig av ett annat kreditupplysningsföretag.

Förstagångskund

Första gången du lånar pengar hos Meddelandelån kan du låna 500 kr helt räntefritt under 15 dagar vilket inte är det bästa räntefria erbjudandet som finns på smslångratis.com

Om du behöver ett större räntefritt lån kan du välja någon annan av våra långivare som finns på smslångratis.com

 

 

 

Krav för att få låna pengar

  • Du måste minst vara 20 år gammal
  • Folkbokförd i Sverige
  • Svenskt bankkonto
  • Ha en deklarerad inkomst
  • Genomgå sedvanlig kreditprövning

 

Återkommande kunder

Meddelandelån erbjuder inte sina återkommande kunder räntefria lån utan enbart första gångs kunder och då enbart 500 kr under 15 dagar.

Utbetalningsrutiner hos Meddelandelån

Meddelandelån har direktutbetalning till Nordea och Handelsbanken medans övriga banker så kan det ta 1-2 dagar innan pengarna syns på kontot beroende på bankens rutiner.

Har man Nordea eller Handelsbanken är Meddelandelån en bra långivare annars finns det bättre långivare för att få en snabb utbetalning.

Att tänka på innan du ansöker om ett lån

Se till att du uppfyller Meddelandelåns krav på dig som låntagare och att du ansöker under öppettiderna då lånet annars kommer att behandlas nästa dag.

Öppettider

Meddelandelåns öppettider är följande:

Måndag – fredag: 07:30 – 22:00

Lördag: 09:30 – 17:00

Söndag: 12:30 – 16:00