Hoppa till innehåll

Loanstep

Loanstep recension

loanstep

Besök Loanstep

Loanstep har något som flera andra långivare idag saknar och det är möjligheten att utan ränta eller avgifter låna helt gratis under 14 dagar oavsett vilket belopp det gäller. Även om du sedan tidigare har använt dig av Loanstep så är lånet räntefritt om du betalar tillbaka inom 14 dagar.

Loanstep har funnits sedan 2013 och har förmedlat lån och krediter till sina kunder för flera miljoner kronor sedan dess.

 

 

Smslångratis.coms översikt över Loanstep

Smslångratis.com anser att Loanstep är en av de bästa långivarna för räntefria smslån då de erbjuder både nya och befintliga kunder ett smslån utan avgifter eller kostnader så länge som lånet betalas tillbaka inom 14 dagar. Utöver det är Loanstep en långivare som funnits tillräckligt länge för att anses trovärdig och dessutom har de låga priser på sina lån.

Förstagångskund

Loanstep erbjuder både nya och befintliga kunder räntefria smslån så länge som de betalas tillbaka inom 14 dagar och det är verkligen till deras fördel. Oavsett om det är 1000 eller 5000 kr som du behöver låna så blir lånet räntefritt om det återbetalas inom 14 dagar.

 

Krav för att få låna pengar

  • Du måste minst vara 18 år gammal
  • Folkbokförd i Sverige
  • Svenskt bankkonto
  • Tillåter betalningsanmärkningar
  • Genomgå sedvanlig kreditprövning

 

Återkommande kunder

Loanstep erbjuder sina återkommande kunder ett räntefritt smslån så länge som lånet återbetalas inom 14 dagar.

Utbetalningsrutiner hos Loanstep

Loanstep gör utbetalningar direkt efter att ansökan har godkänts och du har pengarna samma dag om ansökan blivit beviljad före kl 12 annars senast nästkommande vardag.

Loanstep är stängt under helger vilket gör att du inte kan få utbetalningar under helgen.

Att tänka på innan du ansöker om ett lån

Se till att du uppfyller Loanstep krav på dig som låntagare och att du ansöker under öppettiderna då lånet annars kommer att behandlas nästa dag.

Öppettider

Loanstep öppettider är följande:

Måndag – fredag: 09:00 – 16:00

Lördag: Stängt

Söndag: Stängt